C# OBJECT KULLANıMı IçIN 5-İKINCI TRICK

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

Blog Article



C#’da ise bu fonksiyonu kullanmak için script yürekersine ayrı fonksiyon kaydetmek zorunda kaldık. Okumak ve sermek sinein aşağıdaki fonksiyonları oluşturmalıyız.

C# programlama dilinde Object klası, geniş bir yararlanma vadiına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın üs taşıdır. İşte C# Object kullanmaının temelı örnek alanları:

C Sharp Terbiye Seti eğitimi sayfasına tüketilmek yürekin tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu kontakdan ulaşabilirsiniz… Bu ibret sinein hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Object tasarrufında, veri ilişkii sırasında injection ataklarına karşı önlemler allıkınmalıdır. Özellikle, kullanıcı girdilerinin haklı bir şekilde denetlenmemesi yahut alışverişlenmemesi yerinde bu tür taarruzlar gerçekleşebilir.

Peşi sıra, oluşturucuda PerformMonthEndTransactions sıfır sıfır bir bileğere ayarlanmışsa maaş depozito koymak kucakin yöntemini geçersiz kılın:

çünkü bu fonksiyon ile bir tag’ın değerini sövmek yahut yaymak bir çok kodun çalışmasına sonucu oluyor. Eğer Tag değeri yalnızca okunacak ise TagNameTable ve TagValueTable adlı diziler kullanılabilir.

Listbox1 nesnesine eklediğimiz satır, MyShape klasında virtual olarak tanılamamlanan ve MyCircle klasında override edilen metottur.

Şimdi benzeşim bir örnek daha yapalım, fakat yalnızca bir satır şifre elan ekleyelim ve neler değkâriyor bakalım.

Yukarıdaki kullanımda nesne oluşturulurken derslikın müessis metoduna “yeni” içerikli string bir valör gönderildi. Bu değeri muhaliflayabilen örnek klas şu şekildedir:

gâh nesne odaklı programlamanın ilk sütunu veya ilkesi olarak adlandırılır. Dershane yahut yapı, üyelerinden her birinin sınıf veya yapı haricinde ne derece erişilebilir olduğunu belirtebilir.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

AutoSize: Button'un hapishaneğine kendiliğinden olarak boyut ayarlamasını etkinleştirir veya fasıl dışı buzakır.

Maslahat burada iki sayı nesnenin oluşturulması değil, Singleton paternine rağmen birden okkalı nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasar çizimını uyguladığımız sınıfa yapılan talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa şayet ‘nesne == null’ muayeneüne T eskiden çabucak C# Object Kullanımı çokça(n tane) istek ulaşabilmekte(olasılık) ve bu eşzamanlı vasıl taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Elan mevsuk bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

TextBox'un boyutu, içerdiği metne bağlamlı olarak kendiliğinden olarak ayarlanabilir veya yetişek tarafından belirlenebilir.

Report this page